Betaalde banen in Australië

Het "Working Holiday Visa" programma

Dit programma is gebaseerd op het "Working Holiday Visa" dat het resultaat is van een bilaterale overeenkomst met de Australische regering. Het is mogelijk voor burgers van de volgende landen: Duitsland, België, Canada, Cyprus, Zuid-Korea, Denemarken, Estland, Frankrijk, Finland, Hongkong, Italië, Ierland, Japan, Malta, Noorwegen, Nederland, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Taiwan. Je bent verplicht het elektronisch visum (e-visa) aan te vragen op de website van de Australische ambassade. Dit visum wordt je toegekend voor een periode van twaalf maanden die ingaat bij je aankomst in Australië. Het staat je toe verschillende jobs uit te voeren voor een periode van zes maanden bij elke werkgever. Je kan tevens studeren gedurende maximum 16 weken, verspreid over 12 maanden. Vergeet echter het doel van je reis niet, nl. het ontdekken van Australië terwijl je zelf je activiteiten en dagelijkse uitgaven financiert met de vruchten van je harde werk.

Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarden voor het aanvragen van het "Working Holiday Visa":
• Je moet tussen de 18 en 31 jaar oud zijn.
• Je moet in het bezit zijn van een optisch paspoort van een land dat kandidaat staat voor het "Working Holiday Visa"
• Je mag geen kinderen ten laste hebben.
• Je moet in het bezit zijn van een bewijs dat er minstens 3000 euro op een bankrekening op jouw naam staat.

Working Holiday Visa

Voor het aanvragen en verkrijgen van het "Working Holiday Visa" moet je enkel naar de officiële website van de Australische ambassade surfen (http://www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/417/index.htm) en de aanvraagformulieren online invullen. Het is eenvoudig en snel.
De visumkosten (AUD 420 / EUR ~295) dienen per bankkaart betaald te worden.
Binnen 2 tot 5 werkdagen ontvang je een bevestiging van je visumaanvraag.

Als specialisten in het organiseren van taalreizen in Australië zijn we ons bewust van het feit dat dit een unieke kans is en net daarom hebben we een programma opgesteld dat de voordelen biedt zodat je deze ervaring optimaal kan beleven. Eigenlijk vormt het feit dat je kan communiceren in het Engels de basis voor een succesvol taalverblijf. Hoe vlotter je omgaat met een taal, hoe groter je kansen op het vinden van een job die je kan leiden naar je professionele interesses, hoe uitgebreider je ervaringen en ontmoetingen. Daarom is het ideaal om bij aankomst in Australië te starten met het opfrissen en uitbreiden van je taalvaardigheden binnen het kader van een internationale Engelse school.

Lees meer

Uit welke steden kiezen

Wij geven je gratis advies om de stad te kiezen die het beste bij jou past

Heb je vragen? Contacteer ons!

Wij zullen je gratis, snel en persoonlijk beantwoorden. Je kunt ook direct met ons chatten via onze website.

Vind een stad op de kaart

Waarom kiezen voor ESL?

  • Verkozen tot beste agentschap

    Verkozen tot beste agentschap

    ESL is winnaar van de Lifetime Award, omdat ze bij de ST Star Awards 5 keer tot Beste Agenschap van Europa zijn verkozen.

  • Beste prijsgarantie

    Beste prijsgarantie

    Je ontvangt het prijsverschil terug, als je een betere deal vindt voor hetzelfde programma bij een ander agentschap.

  • Servizio gratuito

    Gratis service

    Je krijgt gratis en gepersonaliseerde service – 97% van onze cliënten zouden ons aanbevelen bij hun vrienden en familie.