Junior Engels cursussen in Brighton

Är du färdig för ett äventyr på ett språkläger för ungdomar i Brighton? Med kusten som breder ut sig framför dig och studenter från hela världen som kommer för att uppleva denna vibrerande, mångkulturella stad, är Brighton ett otroligt ställe att vara på för en kurs i engelska utomlands. Denna kuststad är ett av våra populäraste resmål för juniorer i England och ESL har över 20 års erfarenhet av att hjälpa ungdomar att hitta sin idealiska kurs i engelska i Brighton. Kom och se vad som erbjuds!
 

Welke school kies je?

We geven je gratis advies en helpen je om de school te vinden die het meest past bij waar jij naar op zoek bent.

Heb je vragen? Contacteer ons!

Wij zullen je gratis, snel en persoonlijk beantwoorden. Je kunt ook direct met ons chatten via onze website.

Zie hier onze selectie van Engels scholen - Brighton

Varför göra en språkresa till Brighton?


Unga studenter kommer från många håll på sin språkresa till Brighton och på goda grunder. I Brighton är du omgiven av språket dygnet runt och upplever personligen engelska i en avspänd och öppen atmosfär. Brighton är en kosmopolitisk, välkomnande stad, vilket gör den till en uppskattad plats av ungdomar och studenter. Med badstränder, lustiga affärsgator och massor att se och göra, har Brighton verkligen allt.Typer av engelska juniorkurser i Brighton


Brighton erbjuder ungdomar ett brett urval med olika skolor att välja bland och kurser i engelska som kan skräddarsys efter dig och dina behov. Prata engelska varje dag på deltids-, standard- eller intensivkurser, eller sikta på en Cambridgeexamen. Oavsett vad du söker har vi kursen som passar dig!
 
Dessutom kan du kombinera din kurs med spännande aktiviteter som wakeboarding och vindsurfing, fotboll och även konst & design! Det finns definitivt något för varje smak i Brighton!Varför välja ESL för en språkresa till Brighton?


På ESL har vi ägnat oss åt att kunna erbjuda unga studenter en otrolig upplevelse utomlands sedan 1996. Våra fördelar inkluderar:


 
 • Skräddarsydda juniorkurser för att passa olika nivåer med handplockade partnerskolor som erbjuder dynamiska, stimulerande lektioner under din vistelse utomlands.
 • Oslagbara priser, som inkluderar kurskostnaderna, boendet och administrativa avgifter. Vi återbetalar prisskillnaden om du hittar ett bättre pris hos någon annan arrangör för samma program.
 • Gratis, personaliserad service. Din språkreserådgivare hjälper dig att hitta din perfekta juniorkurs i engelska i Brighton med stöd och råd från A till Ö.
Vind een school op de kaart

Vind een passende school

Met onze Cursuszoeker kun je jouw voorkeuren aangeven om een school te vinden die het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Vergelijk scholen met de Cursuszoeker
Vind je deze stad interessant?
Waarom kiezen voor ESL?
 • Verkozen tot beste agentschap

  Verkozen tot beste agentschap

  ESL is winnaar van de Lifetime Award, omdat het bij de ST Star Awards 5 keer tot Beste Agenschap van Europa is verkozen.

 • Klanttevredenheid

  Klanttevredenheid

  97% van onze studenten zou ESL – Taalreizen aanbevelen bij vrienden en familie.

 • Gratis service

  Gratis service

  Wij bieden gratis en persoonlijke service voor, tijdens en na je taalcursus in het buitenland.