Hou je van…

  • reizen?
  • mensen ontmoeten uit de hele wereld?
  • buitengewone dingen meemaken?
  • en het belangrijkste: je ervaringen delen?

Word blogger voor ESL en vertrek op een bijzondere taalreis, volledig betaald, naar het continent van jouw keuze!

Je krijgt de kans om kennis te maken met een droombestemming, deel te nemen aan opwindende activiteiten, een taalcursus te volgen en momenten te beleven, die niet voor iedereen zijn weggelegd, met de plaatselijke bevolking en de andere internationale studenten.

Mensen uit de hele wereld kunnen via internet je avonturen volgen, die je plaatst op je blog.

Als kers op de taart ontvangt één van de 5 bloggers, die de meeste stemmen krijgt, een cadeaubon van € 900, geldig bij de luchtvaartmaatschappij van zijn/haar keuze.

Hoe doe je mee?

Klik op onze 5 droombestemmingen om een idee te krijgen van wat je kan verwachten. Laat ons dan meteen weten welke ervaring jou het meest aanspreekt en word één van onze 5 “ESL Travel Bloggers”!

EUROPA

Berlijn

Welkom bij

Alpadia Berlijn!

Berlijn is een unieke stad met een leuke sfeer, die je snel zal oppikken! Wat je daar gaat beleven, geeft je de kans op buitengewone ontdekkingen, op bezoekjes die je echt niet mag missen en op het ontwikkelen van je vaardigheden in het Duits om zo het meeste uit je taalreis te halen. Berlijn zal je in vervoering brengen met haar gewaagde architectuur, haar rijke culturele erfgoed, haar trendy wijken en haar wereldberoemde nachtleven. Heel het team van Alpadia Berlijn verheugt zich erop om van jou “een Berlijner of Berlijnse” te maken !

Cursus

20 lessen Duits van 45 minuten per week

Accommodatie

Gastgezin, eenpersoonskamer met halfpension

Voorbeelden van activiteiten

Eeuwfeest van Bauhaus

Ontdekkingstocht door Berlijn via de straatkunst

Bezoek aan het DDR Museum

Graffiti workshop

Feestavond met de plaatselijke bevolking

Reisdatum

juli 2017

Tijdsduur

2 weken

Amerika

Los Angeles

Welkom bij

Kings Los Angeles!

Maak kennis met een buitengewone stad, die haar gelijke niet kent. Of je nu wordt aangetrokken door de zon en de ontspannen levensstijl van Santa Monica of door de glamour en de buitenissigheid van Hollywood, je kan volop profiteren van je Californische ervaring. De school waar je je Engelse kennis gaat verbeteren ligt ideaal in de onmiddellijke nabijheid van de wereldberoemde attracties zoals de Hollywood Walk of Fame, het Chinese Theater en de talloze restaurants en bars van Sunset Boulevard. Los Angeles is een stad die niemand onverschillig laat en waar je je dromen kan waarmaken. Het hele team van Kings Los Angeles staat voor je klaar, zodat ook jij kan proeven van “de Amerikaanse Droom” !

Cursus

20 lessen Engels van 45 minuten per week.

Accommodatie

Residentie in het hart van de stad, tweepersoonskamer zonder maaltijden

Voorbeelden van activiteiten

Wandeling op het glazen plateau, 300 meter boven de stad

Safari per kajak op de Los Angeles rivier

Los Angeles op een andere manier, activiteit per paard

Actieve dag in een themapark

Honkbalwedstrijd

Reisdatum

augustus 2017

Tijdsduur

2 weken

Azië

KOBE

Welkom bij

Lexis Kobe!

Ben je op zoek naar een exotische ervaring? Ontdek Kobe, de stad die wereldwijd bekend staat om haar beroemde vlees, en die je zal blijven verbazen. Je krijgt de gelegenheid om je de Japanse cultuur eigen te maken door middel van typische activiteiten zoals de traditionele theeceremonie, en nog verrassender zoals een bezoek aan het Momofuku Ando Instant Ramen Museum. Je ervaring krijgt een extra dimensie dankzij de complete onderdompeling, waar je van geniet bij je gastgezin en tijdens de cursus Japans. Je kan bovendien ter plekke andere studenten ontmoeten en genieten van het bruisende nachtleven van de stad. Heel het team van Lexis Kobe verheugt zich erop om jou een onvergetelijke ervaring te laten beleven in het land van de Rijzende Zon!

Cursus

15 lessen Japans van 60 minuten per week

Accommodatie

Gastgezin, eenpersoonskamer met halfpension

Voorbeelden van activiteiten

Traditionele culinaire “Kaiseki” ervaring

Ontspannen in de Japanse thermale baden

Deelname aan een traditionele theeceremonie

Origami workshop

Inleiding op de kalligrafie

Reisdatum

september 2017

Tijdsduur

2 weken

Afrika

Kaapstad

Welkom bij

EC Kaapstad!

De ervaring die wij je aanbieden, is uniek. In 2 weken tijd krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan de plaatselijke cultuur, om de typische culinaire specialiteiten te proeven, om kennis te maken met een adembenemende wilde natuur en dat is nog niet alles… Dankzij de plaatselijke bevolking die je gaat ontmoeten, ga je genieten van activiteiten buiten de gebaande paden, waar maar weinig toeristen aan mee kunnen doen. Bovendien verbeter je je kennis van het Engels, waardoor je jouw avontuur volop gaat beleven en andere studenten uit de hele wereld gaat ontmoeten. Het hele team van EC Kaapstad kijkt er naar uit om jou te verwelkomen en je een “levensveranderende ervaring“ te laten meemaken in Zuid-Afrika!

Cursus

20 lessen Engels van 45 minuten per week

Accommodatie

Gastgezin, eenpersoonskamer met halfpension

Voorbeelden van activiteiten

Ontdekking van de Afrikaanse geschiedenis via muziek

Bereiding van plaatselijke culinaire specialiteiten

Vrijwilligerswerk (voor de plaatselijke gemeenschap en de dieren)

Bezoek aan Robbeneiland

Weekend vol verrassingen op de savanne

Reisdatum

oktober 2017

Tijdsduur

2 weken

Oceanië

SYDNEY

Welkom bij

ELC Sydney!

Ben je op zoek naar nieuwe avonturen? Dan zal je in Sydney niet teleurgesteld worden! ONTDEK een kosmopolitische wereldstad, die bruist van energie, en geniet van alle rijkdommen van deze plaats in een stedelijke omgeving, op de stranden of in de natuurparken. ONTWIKKEL je vaardigheden in het Engels op een gerenommeerde school in het stadscentrum en maak vrienden met de andere studenten. GENIET van boeiende activiteiten om vertrouwd te raken met Australië: er staan je surflessen te wachten, kennismaking met de dierenwereld, bezoek aan kunsttentoonstellingen en de verkenning van de tijdzones. ONTDEK eigenaardige wijken, plaatsen buiten de gebaande paden en de omgeving van de stad. Dit is jouw avontuur en het hele team van ELC Sydney staat klaar om je daarbij te helpen en er het beste uit te halen!

Cursus

15 lessen Engels van 60 minuten per week

Accommodatie

Studentenhuis in het hart van de stad, tweepersoonskamer zonder maaltijden

Voorbeelden van activiteiten

Buitengewone wandeling langs de kust met adembenemende uitzichten

Met de Jetboot door de Haven van Sydney

Bezoek aan de trendy wijk Newtown

Tocht door de bush om een geheime en paradijselijke plek te ontdekken

Surflessen

Reisdatum

november 2017

Tijdsduur

2 weken